O nama
O nama PDF Print E-mail

 

vipro 08Pola stoljeća obiteljske i majstorske tradicije Kovačko-strojobravarski obrt osnovao je kovački majstor Franjo Matjašec 1953. godine, a osnovna djelatnost obrta bila je usluga kovanja i potkivanja. Dvadeset i pet godina kasnije, obrt nasljeđuje Ivan Matjašec i proširuje djelatnost na izradu poljomehanizacije, kovačke i građevne bravarije.
radiona 02Nastavljajući tradiciju obiteljskog zanata u kojem su se dokazali njegov otac i djed, Kovačko-strojobravarski obrt 1994. godine preuzima Dražen Matjašec, koji dalje proširuje proizvodni program i usavršava proizvodnju.


Proizvodni program danas se tako temelji na izradi kovanih ograda, poljomehanizacije, metalne galanterije, građevne bravarije te usluga. Kovačko-strojobravarski obrt zapošljava desetak dobro osposobljenih djelatnika, posjeduje kvalitetne strojeve i suvremeni poslovni prostor.

 

Sve to cijenjenim kupcima daje garanciju da Metal – Matjašec ozbiljno radi na zadovoljenju njihovih potreba i zahtjeva. Zbog pola stoljeća obiteljske tradicije i provjerenih majstora koji znaju što Vam treba, dajte im svoje povjerenje!
 

 

vipro 32vipro 03

vipro 37aa vipro 53

vipro 44 vipro 59

 


Design by studio VIPRO